iPad 10 waterschade reparatie

65.00

Is uw iPad 10 in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel ophalen zodat wij kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is.

Categorie:

iPad 10 waterschade reparatie

Als u uw iPad 10 in het water heeft laten vallen of als uw toestel in aanraking is geweest met vocht, is de kans groot dat uw iPad 10 vochtschade heeft opgelopen. Een iPad 10 die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw toestel precies heeft opgelopen en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPad 10 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPad 10 waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPad 10 in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw toestel aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPad 10 direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Leg uw toestel in een bak met ongekookte rijst zodat er zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken uit uw toestel. Neem daarom contact met ons op zodat we uw toestel kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw toestel heeft opgelopen. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw toestel en of uw iPad 10 nog gerepareerd kan worden.

Wij helpen u graag met onze haal- en brengservice.

Reparatietijd

Een iPad 10 waterschade reparatie duurt gemiddeld 2 werkdagen.