Smartphone reparatie voor bedrijven

Zakelijk smartphone reparatie voor bedrijven - Cell Phone Fix Breda
Als zakelijke klant bent u bij Cell Phone Fix aan het juiste adres met onze tablet en smartphone reparatie service voor bedrijven. Wij beloven u zeer scherpe, markt conforme prijzen en bieden u onze zeer snelle en uitstekende service als uw smartphone of tablet defect is.

Door onze expertise en gecertificeerde monteurs bent u er zeker van dat iedere reparatie met de hoogste nauwkeurigheid en precisie wordt uitgevoerd. Heeft u een vraag over uw tablet of smartphone reparatie stel deze dan gerust aan onze monteurs.

Bij Cell Phone Fix kunt u altijd rekenen op deskundig advies en een professionele afhandeling van al uw smartphone en tablet reparaties.

Service en kwaliteit voor uw onderneming

Service en kwaliteit voor uw onderneming - Cell Phone Fix Breda
Service en kwaliteit staan bij ons op nummer één! Zakelijke klanten hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij denken met u mee en bieden altijd een passende oplossing voor iedere smartphone of tablet reparatie.

Ook voor grote partijen reparaties kunt u bij ons terecht. Wij gaan efficiënt en kostenbesparend te werk zodat u en uw personeel altijd bereikbaar blijven. Daarnaast komen wij graag met onze volledig uitgeruste tablet en smartphone reparatiebus bij u op locatie wanneer u het uitkomt. U geeft aan dat wij de reparatie op locatie dienen uit te voeren en hierna komt onze reparatiebus uw kant op.

Cell Phone Fix levert zijn reparatieservice aan bedrijven in alle branches. Van kleine ondernemingen en het MKB tot grote bedrijven met meer dan 250 werknemers.

Voordelige reparatie tarieven

Voordelige reparatie tarieven - Cell Phone Fix Breda

 

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij speciale tarieven door middel van een offerte op maat en maakt u daarnaast automatisch gebruik van onze prioriteit service. Hiermee bent u gegarandeerd verzekerd van een snelle afhandeling van u aanvraag.

U kunt zelf aangeven of u de factuur per post of e-mail wenst te ontvangen. Bent u verzekerd tegen schade aan uw smartphone of de smartphones van uw personeel? Dan kunt u de kosten voor reparatie in de meeste gevallen verhalen bij uw verzekering.

Naast onze gemakkelijke haal- en brengservice bieden wij u ook onze reparatiedienst op locatie. Zo hoeft u zelf niet de deur uit, maar komen wij naar u toe en herstellen wij uw toestel ter plekke! Bij u op kantoor, thuis en overal! Klaar terwijl u doorwerkt!

Voordelen van reparatie op locatie

Reparatie op locatie - Cell Phone Fix Breda

U kunt doorwerken terwijl wij uw toestel repareren.
U bespaard op reiskosten en reistijd doordat wij naar u toe komen. Reparatie gebeurt in onze high-tech reparatiebus op locatie.
U ontvangt uw toestel direct na reparatie door onze gecertificeerde monteur weer terug.
U blijft de hele dag bereikbaar, dus ook wanneer u aan het werk bent. Wij komen met onze reparatiebus gewoon naar u toe!
Heeft u een vraag, dan kunt u deze meteen stellen aan onze monteur die bij u op locatie is.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Bent u benieuwd wat Cell Phone Fix voor uw onderneming kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn verplicht

Klanten beoordelingen

  Alle reviews