Smartphone reparatie voor bedrijven


Als zakelijke klant bent u bij CellPhoneFix aan het juiste adres met onze tablet en smartphone reparatie service voor bedrijven. Wij beloven u zeer scherpe, markt conforme prijzen en bieden u onze zeer snelle en uitstekende service als uw smartphone of tablet defect is.

Door onze expertise en gecertificeerde monteurs bent u er zeker van dat iedere reparatie met de hoogste nauwkeurigheid en precisie wordt uitgevoerd. Heeft u een vraag over uw tablet of smartphone reparatie stel deze dan gerust aan onze monteurs.

Bij CellPhoneFix kunt u altijd rekenen op deskundig advies en een professionele afhandeling van al uw smartphone en tablet reparaties.

Service en kwaliteit voor uw onderneming


Service en kwaliteit staan bij ons op nummer één! Zakelijke klanten hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij denken met u mee en bieden altijd een passende oplossing voor iedere smartphone of tablet reparatie.

Ook voor grote partijen reparaties kunt u bij ons terecht. Wij gaan efficiënt en kostenbesparend te werk zodat u en uw personeel altijd bereikbaar blijven.

CellPhoneFix levert zijn reparatieservice aan bedrijven in alle branches. Van kleine ondernemingen en het MKB tot grote bedrijven met meer dan 250 werknemers.

Voordelige reparatie tarieven

 

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij speciale tarieven door middel van een offerte op maat en maakt u daarnaast automatisch gebruik van onze prioriteit service. Hiermee bent u gegarandeerd verzekerd van een snelle afhandeling van u aanvraag.

U kunt zelf aangeven of u de factuur per post of e-mail wenst te ontvangen. Bent u verzekerd tegen schade aan uw smartphone of de smartphones van uw personeel? Dan kunt u de kosten voor reparatie in de meeste gevallen verhalen bij uw verzekering.

Meeste reparaties kunnen wij bij u op locatie uitvoeren. Klaar terwijl u doorwerkt! Voor een toeslag van € 10,00 bieden wij u ook onze gemakkelijke haal- en brengservice aan. Zo hoeft u zelf niet de deur uit, maar komen wij uw toestel ophalen en na de reparatie weer terugbrengen.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Bent u benieuwd wat Cell Phone Fix voor uw onderneming kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Velden met * zijn verplicht