iPhone 8 scherm reparatie

90.00

Een iPhone 8 scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 8 display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 8 scherm.

Categorie:

iPhone 8 scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 8 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 8 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 8 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 8 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 8 scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone 8 scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 8 scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.