Schadeaangifte bij uw verzekeraar

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Als uw toestel schade heeft of als uw smartphone niet meer naar behoren werkt dan is dit uiteraard erg vervelend. Cell Phone Fix kan in de meeste gevallen uw toestel weer compleet herstellen, uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen!

Heeft u uw smartphone thuis laten vallen, of is deze in uw woning beschadigd geraakt, dan bestaat er een grote kans dat uw inboedelverzekering de schade aan uw smartphone volledig vergoed. Als u twijfelt, neem dan altijd even contact op met uw verzekeraar zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Schaderapport op laten stellen

Heeft u een offerte nodig voor uw verzekeraar? Ook dan helpen wij u graag! U kunt in onze winkel in Breda, tegen een betaling van € 18,00, een offerte op laten stellen voor uw verzekering. Deze kosten kunnen, in het algemeen, verhaald worden bij uw verzekeraar.

Is het toestel onherstelbaar beschadigd, dan bestaat er alsnog een kans dat wij uw toestel kunnen overnemen waar u een vergoeding voor ontvangt. Als u vragen heeft of u wilt graag weten wat uw toestel nog waard is, kom dan eens langs in onze smartphone en tablet reparatieshop in Breda.