iPad 10 scherm reparatie

140.00

Een iPad 10 scherm reparatie gebeurt bij CellPhoneFix vakkundig en is 2 werkdagen dagen later klaar. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw tablet herstellen middels onze  haal- en brengservice.

Uw tablet blijft weer optimaal functioneren met een iPad 10 display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPad 10 scherm.

Categorie:

iPad 10 scherm reparatie

Heeft u uw iPad 10 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPad 10 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPad 10 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPad 10 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPad 10 scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw tablet. Wij helpen u graag zodat u uw tablet snel weer in gebruik kunt nemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPad 10 scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad 10 scherm reparatie duurt 2 werkdagen.