Wie wij zijn

Cell Phone Fix bestaat sinds 2016 en heeft haar winkel gevestigd op het Brabantplein 34 in Breda. Onze focus ligt op de juiste service leveren aan zowel zakelijk als particulieren klanten. Een smartphone reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Bij complexe reparaties geven we altijd van te voren aan hoe lang de reparatie zal gaan duren en of u kunt blijven wachten op de reparatie of beter op een later tijdstip terug kunt komen. Alle reparaties worden uitgevoerd door onze ervaren reparateurs met de juiste kennis en ervaring in smartphone en tablet reparaties. Hierdoor kunnen wij u 12 maanden garantie aanbieden op bijna iedere reparatie die wij uitvoeren.

Wat we doen

Reparatie van alle merken smartphones en tablets. Wij maken gebruik van originele (waar mogelijk) of OEM onderdelen, u betaald geen onderzoekkosten en vooraf wordt u op de hoogte gesteld over de reparatiekosten. We hebben een enorm groot assortiment aan accessoires, zoals laders voor thuis, auto laders, geheugenkaarten, cases, covers, alle soorten kabels, screen protectors en meer. We hebben een uiteenlopend assortiment aan hoesjes van hoge kwaliteit voor merken zoals Samsung, Apple en Huawei.

Onze service

U kunt bij ons binnen lopen voor schade aan uw toestel, om software problemen op te laten lossen, accessoires aan te schaffen voor uw toestel, uw toestel te verkopen of een ander toestel te kopen. Ook vindt u bij ons een geselecteerd en wisselend assortiment aan smartphone en tablets gerelateerde artikelen.

Wilt u uw oude smartphone of tablet verkopen en/of een andere smartphone of tablet aanschaffen? Wij bieden een ruime keuze op verschillende merken en geven 12 maanden garantie op alle nieuwe toestellen en 3 maanden garantie op een gebruikt toestel.

Service voor onze klanten is ons eerste prioriteit! Voor vragen kunt u altijd onze vestiging bellen of mailen.

Onze winkel

U kunt bij onze winkel op Brabantplein 34 in Breda gratis naast de deur parkeren en wij zijn eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer (Brabantplein).

U kunt bij ons met of zonder afspraak binnen lopen van maandag tot en met zaterdag voor een vrijblijvend advies over uw reparatie. Liever direct een afspraak maken? Ook dat is eenvoudig en snel geregeld.

Tijdens de reparatie kunt u genieten van een kopje koffie terwijl u wacht. Heeft u een offerte nodig voor uw verzekering, wij stellen deze graag tegen geringe kosten voor u op.