iPhone XS scherm reparatie

120.00

Een iPhone XS scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone XS display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone XS scherm.

Categorie:

iPhone XS scherm reparatie

Heeft u uw iPhone XS laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone XS is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone XS niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone XS reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XS scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone XS scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XS scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.