iPhone XS Max scherm reparatie

125.00

Een iPhone XS Max scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone XS Max display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone XS Max scherm.

Categorie:

iPhone XS Max scherm reparatie

Heeft u uw iPhone XS Max laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone XS Max is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone XS Max niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone XS Max reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XS Max scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone XS Max scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XS Max scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.