iPhone SE 2020 scherm reparatie

90.00

Een iPhone SE 2020 scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone SE 2020 display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone SE 2020 scherm.

Categorie:

iPhone SE 2020 scherm reparatie

Heeft u uw iPhone SE 2020 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone SE 2020 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone SE 2020 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone SE 2020 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone SE 2020 scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone SE 2020 scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone SE 2020 scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.