iPhone 7 Plus scherm reparatie

95.00

Een iPhone 7 Plus scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 7 Plus display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 7 Plus scherm.

Categorie:

iPhone 7 Plus scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 7 Plus laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 7 Plus is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 7 Plus niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 7 Plus reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 7 Plus scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 7 Plus!

Garantie

Op een iPhone 7 Plus scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 7 Plus scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.