iPhone 15 scherm reparatie

515.00

Een iPhone 15 scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 15 display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 15 scherm.

Categorie:

iPhone 15 scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 15 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 15 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 15 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 15 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 15 scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone 15 scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 15 scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.