iPhone 15 Pro software herstel

55.00

Is uw iPhone 15 Pro traag en loopt uw toestel soms vast? De kans is groot dat uw iPhone 15 Pro een software probleem heeft. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel ophalen voor uw iPhone 15 Pro softwareherstel.

Categorie:

iPhone 15 Pro software herstel

Een trage iPhone 15 Pro of een iPhone 15 Pro die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een iPhone 15 Pro software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw toestel. Een iPhone 15 Pro die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw toestel. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 15 Pro reparatie

Specialist in iPhone 15 Pro software herstel. Plan met ons een afspraak zodat wij het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw toestel. Voor het herstellen van uw toestel, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw iPhone 15 Pro heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw iPhone 15 Pro na een schone installatie weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw iPhone 15 Pro! Maak altijd eerst een back-up van uw toestel alvorens u uw toestel bij ons aanlevert. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Wij helpen u graag met onze haal- en brengservice.

Garantie

Op een iPhone 15 Pro software herstel geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 15 Pro software herstel duurt gemiddeld 4 uur.