iPhone 13 Pro speaker reparatie

115.00

Hoort u tijdens het bellen een krakend geluid uit uw iPhone 13 Pro oorspeaker of handsfree speaker? Kunt u uw gesprekspartner helemaal niet meer verstaan? Dan is één van uw speakers waarschijnlijk kapot en dient deze te worden gereinigd of te worden vervangen. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 13 Pro speaker reparatie.

Categorie:

iPhone 13 Pro speaker reparatie

Een krakend geluid uit de speaker van uw iPhone 13 Pro tijdens een telefoongesprek? Kunt u niet meer genieten van het beluisteren van uw favoriete songs? Een iPhone 13 Pro speaker reparatie verhelpt het probleem weer. Het kan ook weleens voorkomen dat er vuil of stof in uw speaker zit. In dat geval kunnen wij de speaker van uw iPhone 13 Pro van binnenuit reinigen. Bij CellPhoneFix onderzoeken wij altijd eerst het probleem voordat we uw toestel repareren!

Vakkundige iPhone 13 Pro reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 13 Pro speaker reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle speaker reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs, waardoor u binnen enkele ogenblikken weer een perfect telefoongesprek kunt voeren en/of weer kunt genieten van uw favoriete songs via uw iPhone 13 Pro!

Garantie

Op een iPhone 13 Pro speaker reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 13 Pro speaker reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.