iPhone 11 Pro scherm reparatie

195.00

Een iPhone 11 Pro scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 11 Pro display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 11 Pro scherm.

Categorie:

iPhone 11 Pro scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 11 Pro laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 11 Pro is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 11 Pro niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 11 Pro reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 11 Pro scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 11 Pro!

Garantie

Op een iPhone 11 Pro scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 11 Pro scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.