iPhone 11 origineel scherm reparatie

288.00

Een iPhone 11 origineel scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel iPhone 11 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel iPhone 11 scherm.

Categorie:

iPhone 11 origineel scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 11 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw iPhone 11 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 11 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 11 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 11 origineel scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 11!

Garantie

Op een iPhone 11 origineel scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 11 origineel scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.