iPhone 11 accu reparatie

70.00

Is uw iPhone 11 snel leeg of valt deze zomaar uit? Dan is uw accu kapot en dient deze vervangen te worden. Plan eenvoudig een afspraak door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een nieuwe iPhone 11 accu. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de iPhone 11 accu reparatie.

Categorie:

iPhone 11 accu reparatie

Een iPhone 11 accu reparatie is nodig als uw toestel zomaar uitvalt of niet meer goed oplaadt. We kunnen niet meer zonder onze smartphones en als deze zomaar uitvalt omdat je iPhone 11 accu kapot is terwijl je bereikbaar moet blijven, dan is dit natuurlijk een vervelend probleem! Wij begrijpen hoe vervelend een kapotte accu voor u kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van uw iPhone 11. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 11 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 11 accu reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle accu reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone 11 accu reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 11 accu reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.