Galaxy S23+ moederbord reparatie

155.00

Werkt uw Galaxy S23+ helemaal niet meer en kunt u uw toestel ook niet meer inschakelen? Plan eenvoudig een afspraak in zodat wij meteen aan de slag kunnen met het moederbord van uw Galaxy S23+.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw toestel te herstellen betaalt u echter wel € 40,00 voor de gedane werkzaamheden van uw Galaxy S23+ moederbord reparatie.

Categorie:

Galaxy S23+ moederbord reparatie

Als uw toestel helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw Galaxy S23+ moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een Galaxy S23+ die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S23+ reparatie

Wij zijn specialist in Galaxy S23+ moederbord reparaties. Bij een Galaxy S23+ moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw Galaxy S23+ moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw toestel nog te repareren valt. Gooi uw toestel dus niet zomaar weg, maar contacteer ons voor een Galaxy S23+ moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw Galaxy S23+ nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 5 tot 10 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een Galaxy S23+ moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw toestel tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een Galaxy S23+ moederbord reparatie duurt 5 tot 10 werkdagen.