Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen

98.00

Is uw Galaxy S21 Ultra achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Galaxy S21 Ultra. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy S21 Ultra ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy S21 Ultra. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S21 Ultra reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Galaxy S21 Ultra reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy S21 Ultra. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S21 Ultra achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.