Galaxy S20+ achterkant vervangen

80.00

Is uw Galaxy S20+ achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy S20+ achterkant vervangen. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een nieuwe Galaxy S20+ achterkant display.U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S20+ achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy S20+ achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy S20+ ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy S20+. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S20+ reparatie

CellPhoneFix is gespecialiseerd in alle Galaxy S20+ reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy S20+. Neem contact met ons op zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is om uw Galaxy S20+ te herstellen. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een Galaxy S20+ achterkant vervangen geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S20+ achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten.