Xiaomi moederbord reparatie

165.00

Werkt uw Xiaomi helemaal niet meer en kunt u uw toestel ook niet meer inschakelen? Plan eenvoudig een afspraak in zodat wij meteen aan de slag kunnen met het moederbord van uw Xiaomi.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw toestel te herstellen betaalt u echter wel € 55,00 voor de gedane werkzaamheden van uw OnePlus moederbord reparatie.

Categorie:

Xiaomi moederbord reparatie

Als uw toestel helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw Xiaomi moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een Xiaomi die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Xiaomi reparatie

Wij zijn specialist in Xiaomi moederbord reparaties. Bij een Xiaomi moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw Xiaomi moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw toestel nog te repareren valt. Gooi uw toestel dus niet zomaar weg, maar contacteer ons voor een Xiaomi moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw Xiaomi nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 5 tot 10 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een Xiaomi moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw toestel tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een Xiaomi moederbord reparatie duurt 5 tot 10 werkdagen.