iPad Mini moederbord reparatie

165.00

Werkt uw iPad Mini helemaal niet meer en kunt u uw tablet ook niet meer inschakelen? Plan eenvoudig een afspraak in zodat wij meteen aan de slag kunnen met het moederbord van uw iPad Mini.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw tablet te herstellen betaalt u echter wel € 55,00 voor de gedane werkzaamheden van uw iPad Mini moederbord reparatie.

Categorie:

iPad Mini moederbord reparatie

Als uw tablet helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw iPad Mini moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een iPad Mini die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw tablet nog te repareren is. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPad Mini reparatie

Wij zijn specialist in iPad Mini moederbord reparaties. Bij een iPad Mini moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw iPad Mini moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw tablet nog te repareren valt. Gooi uw tablet dus niet zomaar weg, maar contacteer ons voor een iPad Mini moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw iPad Mini nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 5 tot 10 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een iPad Mini moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw tablet tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een iPad Mini moederbord reparatie duurt 5 tot 10 werkdagen.