Is uw iPhone 5, 5S toe aan reparatie?

Als u in het bezit bent van een iPhone 5 of iPhone 5S en deze heeft schade opgelopen, dan kunt u bij ons terecht voor een reparatie aan uw smartphone. Cell Phone Fix in Breda voert iPhone 5 reparaties vakkundig en snel uit. In de meeste gevallen duurt een reparatie slechts 30 tot 45 minuten en kunt u wachten terwijl wij uw iPhone repareren.

Reparatie met en zonder afspraak

U kunt bij ons in de winkel altijd vrijblijvend binnen lopen voor advies over de reparatie en een prijsopgave. Wij bieden u concurrerende prijzen en in de meeste gevallen betaald u bij ons de laagste prijs voor de reparatie van uw iPhone 5, 5S. Daarnaast bieden wij op alle reparaties standaard 6 maanden garantie.

Wilt u liever meer zekerheid? Dan kunt u via onze website een afspraak inplannen zodat u zeker weet dat u meteen geholpen wordt. Om een afspraak in te plannen klik hier.

iPhone 5 display reparatie Breda - Cell Phone Fix

iPhone reparaties die wij uitvoeren

De meest voorkomende reparatie is een iPhone 5 display reparatie of iPhone 5 touchscreen reparatie. Dit komt uiteraard doordat deze onderdelen het meest kwetsbaar zijn als u uw iPhone 5 heeft laten vallen. Maar bij valschade of andere schade komen vaak ook andere reparaties voor. Het vervangen van de accu of een nieuwe oorspeaker zijn ook veel voorkomende reparaties.

Is uw iPhone in het water gevallen?

Als uw iPhone in aanraking is geweest met vocht of als uw toestel in een plas water is gevallen, is de kans groot dat er schade is ontstaan aan uw toestel. Wij adviseren daarom altijd om uw toestel meteen uit te schakelen en direct naar onze winkel te komen. Als u snel handelt, kunnen wij in veel gevallen de schade nog beperken door uw toestel grondig schoon te maken.

iPhone 5 reparatie in onze winkel

Wilt u uw iPhone 5 laten repareren in onze winkel in Breda? Bel ons op 076 53 22 977 voor een afspraak, of plan deze in via onze website. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit onderdelen voor alle iPhones. Uw toestel wordt met de grootste zorg behandeld en gerepareerd en na de reparatie kunt u direct weer gebruik maken van uw smartphone.

Afspraak inplannen voor reparatie

Als u op onderstaande knop klikt, dan kunt u meteen online een afspraak inplannen. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw afspraak is bevestigd. Hierna kunt u op het aangeven tijdstip langskomen voor de reparatie van uw iPhone 5, 5S.

Cell Phone Fix - Afspraak inplannen