P30 scherm reparatie

228.00

Een P30 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel P30 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel P30 scherm.

Categorie:

P30 scherm reparatie

Heeft u uw P30 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw P30 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw P30 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P30 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in P30 scherm reparatie. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende P30!

Garantie

Op een P30 scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P30 scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.