P30 Pro software herstel

39.00

Is uw P30 Pro traag en loopt uw toestel soms vast? De kans is groot dat uw P30 Pro een software probleem heeft. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een P30 Pro software herstel. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een P30 Pro software herstel.

Categorie:

P30 Pro software herstel

Een trage P30 Pro of een P30 Pro die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een P30 Pro software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw toestel. Een P30 Pro die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw toestel. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P30 Pro reparatie

Specialist in P30 Pro software herstel. Breng uw P30 Pro naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw toestel. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw toestel, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw P30 Pro heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw P30 Pro na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw P30 Pro! Maak altijd eerst een back-up van uw toestel alvorens u naar onze winkel komt voor reparatie. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Garantie

Op een P30 Pro software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P30 Pro software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.