P30 accu reparatie

78.00

Is uw P30 snel leeg of valt deze zomaar uit? Dan is uw accu kapot en dient deze vervangen te worden. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een P30 accu reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een P30 accu reparatie.

Categorie:

P30 accu reparatie

Een P30 accu reparatie is nodig als uw toestel zomaar uitvalt of niet meer goed oplaadt. We kunnen niet meer zonder onze smartphones en als deze zomaar uitvalt omdat je P30 accu kapot is terwijl je bereikbaar moet blijven, dan is dit natuurlijk een vervelend probleem! Wij begrijpen hoe vervelend een kapotte accu voor u kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van uw P30. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P30 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in P30 accu reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle accu reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Uw P30 accu wordt snel en vakkundig vervangen, waardoor u binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van uw P30!

Garantie

Op een P30 accu reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P30 accu reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.