P40 Pro achterkant vervangen

128.00

Is uw P40 Pro achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw P40 Pro achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw P40 Pro. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een P40 Pro achterkant vervangen.

Categorie:

P40 Pro achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw P40 Pro ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw P40 Pro. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige P40 Pro reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle P40 Pro reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw P40 Pro. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw P40 Pro achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een P40 Pro achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een P40 Pro achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P40 Pro achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.