P Smart software herstel

28.00

Is uw P Smart traag en loopt uw toestel soms vast? De kans is groot dat uw P Smart een software probleem heeft. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een P Smart software herstel. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een P Smart software herstel.

Categorie:

P Smart software herstel

Een trage P Smart of een P Smart die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een P Smart software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw toestel. Een P Smart die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw toestel. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P Smart reparatie

Specialist in P Smart software herstel. Breng uw P Smart naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw toestel. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw toestel, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw P Smart heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw P Smart na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw P Smart! Maak altijd eerst een back-up van uw toestel alvorens u naar onze winkel komt voor reparatie. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Garantie

Op een P Smart software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P Smart software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.