P Smart scherm reparatie

98.00

Een P Smart scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel P Smart display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel P Smart scherm.

Categorie:

P Smart scherm reparatie

Heeft u uw P Smart laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw P Smart is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw P Smart niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P Smart reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in P Smart scherm reparatie. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende P Smart!

Garantie

Op een P Smart scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P Smart scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.