P Smart Plus scherm reparatie

108.00

Een P Smart Plus scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel P Smart Plus display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel P Smart Plus scherm.

Categorie:

P Smart Plus scherm reparatie

Heeft u uw P Smart Plus laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw P Smart Plus is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw P Smart Plus niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige P Smart Plus reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in P Smart Plus scherm reparatie. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende P Smart Plus!

Garantie

Op een P Smart Plus scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P Smart Plus scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.