P Smart achterkant vervangen

58.00

Is uw P Smart achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw P Smart achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw P Smart. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een P Smart achterkant vervangen.

Categorie:

P Smart achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw P Smart ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw P Smart. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige P Smart reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle P Smart reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw P Smart. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw P Smart achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een P Smart achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een P Smart achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een P Smart achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.