Mate 20 scherm reparatie

248.00

Een Mate 20 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Mate 20 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Mate 20 scherm.

Categorie:

Mate 20 scherm reparatie

Heeft u uw Mate 20 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Mate 20 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Mate 20 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Mate 20 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Mate 20 scherm reparatie. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Mate 20!

Garantie

Op een Mate 20 scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Mate 20 scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.