Mate 20 Lite software herstel

28.00

Is uw Mate 20 Lite traag en loopt uw toestel soms vast? De kans is groot dat uw Mate 20 Lite een software probleem heeft. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een Mate 20 Lite software herstel. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Mate 20 Lite software herstel.

Categorie:

Mate 20 Lite software herstel

Een trage Mate 20 Lite of een Mate 20 Lite die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een Mate 20 Lite software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw toestel. Een Mate 20 Lite die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw toestel. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Mate 20 Lite reparatie

Specialist in Mate 20 Lite software herstel. Breng uw Mate 20 Lite naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw toestel. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw toestel, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw Mate 20 Lite heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw Mate 20 Lite na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw Mate 20 Lite! Maak altijd eerst een back-up van uw toestel alvorens u naar onze winkel komt voor reparatie. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Garantie

Op een Mate 20 Lite software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Mate 20 Lite software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.