Mate 20 Lite achterkant vervangen

78.00

Is uw Mate 20 Lite achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Mate 20 Lite achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Mate 20 Lite. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Mate 20 Lite achterkant vervangen.

Categorie:

Mate 20 Lite achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Mate 20 Lite ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Mate 20 Lite. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Mate 20 Lite reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Mate 20 Lite reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Mate 20 Lite. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Mate 20 Lite achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Mate 20 Lite achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Mate 20 Lite achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Mate 20 Lite achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.