Mate 30 achterkant vervangen

58.00

Is uw Mate 30 achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Mate 30 achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Mate 30. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Mate 30 achterkant vervangen.

Categorie:

Mate 30 achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Mate 30 ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Mate 30. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Mate 30 reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Mate 30 reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Mate 30. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Mate 30 achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Mate 30 achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Mate 30 achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Mate 30 achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.