Mate 10 scherm reparatie

178.00

Een Mate 10 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Mate 10 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Mate 10 scherm.

Categorie:

Mate 10 scherm reparatie

Heeft u uw Mate 10 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Mate 10 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Mate 10 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Mate 10 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Mate 10 scherm reparatie. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Mate 10!

Garantie

Op een Mate 10 scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Mate 10 scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.