iPhone XS scherm reparatie – Replica

218.00

Een iPhone XS scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Omdat een replica scherm lagere kwaliteit heeft, krijgt u bij deze reparatie echter 3 maanden garantie in plaats van onze gebruikelijke 12 maanden.

Categorie:

iPhone XS scherm reparatie – Replica

Heeft u uw iPhone XS laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone XS is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone XS niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone XS reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XS scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone XS!

Garantie

Op een iPhone XS replica scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XS scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone XS scherm reparatie – Replica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *