iPhone XS Max knop reparatie

109.00

Kunt u het volume van uw iPhone XS Max niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw iPhone XS Max knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone XS Max knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone XS Max knop reparatie.

Categorie:

iPhone XS Max knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw iPhone XS Max harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw iPhone XS Max niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw iPhone XS Max niet meer werkt, dan kunnen wij een iPhone XS Max knop reparatie uitvoeren. Een kapotte iPhone XS Max knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone XS Max reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XS Max knop reparaties. Breng uw iPhone XS Max naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een iPhone XS Max knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw iPhone XS Max bedienen!

Garantie

Op een iPhone XS Max knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XS Max knop reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.