iPhone XR scherm reparatie – Replica

118.00

Een iPhone XR scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Omdat een replica scherm lagere kwaliteit heeft, krijgt u bij deze reparatie echter 3 maanden garantie in plaats van onze gebruikelijke 12 maanden.

Categorie:

iPhone XR scherm reparatie – Replica

Heeft u uw iPhone XR laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone XR is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone XR niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone XR reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XR scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone XR!

Garantie

Op een iPhone XR replica scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XR scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone XR scherm reparatie – Replica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *