iPhone XR accu reparatie

70.00

Is uw iPhone XR snel leeg of valt deze zomaar uit? Dan is uw accu kapot en dient deze vervangen te worden. Plan eenvoudig een afspraak door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een nieuwe iPhone XR accu. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de iPhone XR accu reparatie.

Categorie:

iPhone XR accu reparatie

Een iPhone XR accu reparatie is nodig als uw toestel zomaar uitvalt of niet meer goed oplaadt. We kunnen niet meer zonder onze smartphones en als deze zomaar uitvalt omdat je iPhone XR accu kapot is terwijl je bereikbaar moet blijven, dan is dit natuurlijk een vervelend probleem! Wij begrijpen hoe vervelend een kapotte accu voor u kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van uw iPhone XR. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone XR reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XR accu reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle accu reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone XR accu reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone XR accu reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.