iPhone X waterschade reparatie

35.00

Is uw iPhone X in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone X waterschade reparatie.

Categorie:

iPhone X waterschade reparatie

Als u uw iPhone X in het water heeft laten vallen of als uw toestel in aanraking is geweest met water, is de kans groot dat uw iPhone X waterschade heeft opgelopen. Een iPhone X die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw toestel precies heeft opgelopen en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone X reparatie

Wij zijn specialist in iPhone X waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPhone X in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw toestel aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPhone X direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Leg uw toestel in een bak met ongekookte rijst zodat er zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken uit uw toestel. Breng uw iPhone X zo snel mogelijk naar Cell Phone Fix zodat we uw toestel kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw toestel heeft opgelopen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw toestel en of uw iPhone X nog gerepareerd kan worden.

Garantie

Op een iPhone X waterschade reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone X waterschade reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.