iPhone X replica scherm reparatie

218.00

Een iPhone X replica scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel werkt weer optimaal met een replica iPhone X display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een replica iPhone X scherm, in tegenstelling tot 12 maanden op een originele scherm reparatie.

Categorie:

iPhone X replica scherm reparatie

Heeft u uw iPhone X laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw replica scherm voor uw iPhone X is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone X niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone X reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone X replica scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone X!

Garantie

Op een iPhone X replica scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie, in tegenstelling tot 12 maanden op een originele scherm reparatie.

Reparatietijd

Een iPhone X replica scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.