iPhone XS replica scherm reparatie

278.00

Een iPhone XS replica scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel werkt weer optimaal met een replica iPhone XS display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een replica iPhone XS scherm, in tegenstelling tot 12 maanden op een originele scherm reparatie.

Categorie:

iPhone XS replica scherm reparatie

Heeft u uw iPhone XS laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw replica scherm voor uw iPhone XS is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone XS niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone XS reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone XS replica scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone XS!

Garantie

Op een iPhone XS replica scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie, in tegenstelling tot 12 maanden op een originele scherm reparatie.

Reparatietijd

Een iPhone XS replica scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.