iPhone SE scherm reparatie

50.00

Een iPhone SE scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone SE display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone SE scherm.

Categorie:

iPhone SE scherm reparatie

Heeft u uw iPhone SE laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone SE is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone SE niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone SE reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone SE scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone SE!

Garantie

Op een iPhone SE scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone SE scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.