iPhone 8 Plus waterschade herstel

38.00

Is uw iPhone 8 Plus in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 8 Plus waterschade herstel.

Categorie:

iPhone 8 Plus waterschade herstel

Als u uw iPhone 8 Plus in het water heeft laten vallen of als uw toestel in aanraking is geweest met water, is de kans groot dat uw iPhone 8 Plus waterschade heeft opgelopen. Een iPhone 8 Plus die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw toestel precies heeft opgelopen en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 8 Plus reparatie

Wij zijn specialist in iPhone 8 Plus waterschade herstels. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPhone 8 Plus in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw toestel aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPhone 8 Plus direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Leg uw toestel in een bak met ongekookte rijst zodat er zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken uit uw toestel. Breng uw iPhone 8 Plus zo snel mogelijk naar Cell Phone Fix zodat we uw toestel kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw toestel heeft opgelopen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw toestel en of uw iPhone 8 Plus nog gerepareerd kan worden.

Garantie

Op een iPhone 8 Plus waterschade herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 8 Plus waterschade herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.