iPhone 8 Plus achterkant vervangen

240.00

Is uw iPhone 8 Plus achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw iPhone 8 Plus achterkant. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw iPhone 8 Plus. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 8 Plus achterkant.

Categorie:

iPhone 8 Plus achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw iPhone 8 Plus ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw iPhone 8 Plus. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 8 Plus reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle iPhone 8 Plus reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw iPhone 8 Plus. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw iPhone 8 Plus achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een iPhone 8 Plus achterkant is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een iPhone 8 Plus achterkant geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 8 Plus achterkant vervangen duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.