Aanbieding!

iPhone 8 origineel scherm reparatie

175.00 165.00

Een iPhone 8 origineel scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel iPhone 8 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel iPhone 8 scherm.

Categorie:

iPhone 8 origineel scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 8 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw iPhone 8 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 8 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 8 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 8 origineel scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 8!

Garantie

Op een iPhone 8 origineel scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 8 origineel scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.