iPhone 7 scherm reparatie – Replica

68.00

Een iPhone 7 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Omdat een replica scherm lagere kwaliteit heeft, krijgt u bij deze reparatie echter 3 maanden garantie in plaats van onze gebruikelijke 12 maanden.

Categorie:

iPhone 7 scherm reparatie – Replica

Heeft u uw iPhone 7 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 7 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 7 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 7 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 7 scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 7!

Garantie

Op een iPhone 7 replica scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 7 scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 7 scherm reparatie – Replica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *