iPhone 6S waterschade reparatie

35.00

Is uw iPhone 6S in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 6S waterschade reparatie.

Categorie:

iPhone 6S waterschade reparatie

Als u uw iPhone 6S in het water heeft laten vallen of als uw toestel in aanraking is geweest met water, is de kans groot dat uw iPhone 6S waterschade heeft opgelopen. Een iPhone 6S die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw toestel precies heeft opgelopen en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6S reparatie

Wij zijn specialist in iPhone 6S waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPhone 6S in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw toestel aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPhone 6S direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Leg uw toestel in een bak met ongekookte rijst zodat er zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken uit uw toestel. Breng uw iPhone 6S zo snel mogelijk naar Cell Phone Fix zodat we uw toestel kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw toestel heeft opgelopen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw toestel en of uw iPhone 6S nog gerepareerd kan worden.

Garantie

Op een iPhone 6S waterschade reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6S waterschade reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.