iPhone 6S software herstel

28.00

Is uw iPhone 6S traag en loopt uw toestel soms vast? De kans is groot dat uw iPhone 6S een software probleem heeft. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 6S software herstel. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 6S software herstel.

Categorie:

iPhone 6S software herstel

Een trage iPhone 6S of een iPhone 6S die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een iPhone 6S software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw toestel. Een iPhone 6S die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw toestel. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6S reparatie

Specialist in iPhone 6S software herstel. Breng uw iPhone 6S naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw toestel. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw toestel, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw iPhone 6S heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw iPhone 6S na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw iPhone 6S! Maak altijd eerst een back-up van uw toestel alvorens u naar onze winkel komt voor reparatie. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Garantie

Op een iPhone 6S software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6S software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.