iPhone 6S origineel scherm reparatie

68.00

Een iPhone 6S origineel scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel iPhone 6S display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel iPhone 6S scherm.

Categorie:

iPhone 6S origineel scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 6S laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw iPhone 6S is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 6S niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6S reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 6S origineel scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende iPhone 6S!

Garantie

Op een iPhone 6S origineel scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6S origineel scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.